Animalul meu
3 participanți
Pagina 1 din 1
Animalul meu
Am o pisica. O cheama Becky si are 5 luni.
Mai am un caine. Il cheama Puck si are 4 ani.
Uite cum trebuie sa va ingrijiti cainele:
Câinii sunt cele mai deştepte animale, dar asta e bine sau rău? V-aţi gândit vreodată că, la un moment dat, cel mai bun prieten al omului se poate întoarce împotriva fiecăruia dintre noi? Ei bine, dacă îi neglijăm, asta vor face. Câteva sfaturi ca să ai viitorul asigurat, şi să nu-ţi pierzi bunul prieten
1. Dă-i întotdeauna să mănânce dimineaţa şi seara;
2. Când pleci de acasă, mângâie-l pe cap şi, uitându-te în ochii lui, spunei că te vei întoarce încurând;
3. Când vii acasă, mângâie-l după urechi şi spune-i că te-ai întors la el;
4. Prima înghiţitură trebuie să o mănânce din mâna ta; astfel dai dovadă de încredere;
5. Dresează-l la vârsta de doi ani, dar învaţă-l doar TACI, STAI şi VINO;
6. Fă-i un mediu cât mai plăcut, smulgând plantele din jurul cuştii;
7. O dată pe săptămână, dă-i un os să-şi cureţe dinţii;
8. Dacă îl hrăneşti cu mâncare specială, pune-i apă multă la dispoziţie sau înmoaie mâncarea specială în lapte;
9. Mai bine îl hrăneşti cu mâncare gătită, carne crudă şi oase;
10. Dacă e mic şi îl ţii în casă, fă-i un colţ numai al lui, în care să fie o jucărie de ros, o pătură, culcuşul lui, castroanele cu apă şi mâncare şi o tavă înăltuţă cu puţin nisip pe fund pentru nevoi;
11. Scoate-l la plimbare cu lesa din două în două zile.
Vrei să ai un prieten? Respectă-l! Mai ales când e vorba de un câine!
Mai am un caine. Il cheama Puck si are 4 ani.
Uite cum trebuie sa va ingrijiti cainele:
Câinii sunt cele mai deştepte animale, dar asta e bine sau rău? V-aţi gândit vreodată că, la un moment dat, cel mai bun prieten al omului se poate întoarce împotriva fiecăruia dintre noi? Ei bine, dacă îi neglijăm, asta vor face. Câteva sfaturi ca să ai viitorul asigurat, şi să nu-ţi pierzi bunul prieten
1. Dă-i întotdeauna să mănânce dimineaţa şi seara;
2. Când pleci de acasă, mângâie-l pe cap şi, uitându-te în ochii lui, spunei că te vei întoarce încurând;
3. Când vii acasă, mângâie-l după urechi şi spune-i că te-ai întors la el;
4. Prima înghiţitură trebuie să o mănânce din mâna ta; astfel dai dovadă de încredere;
5. Dresează-l la vârsta de doi ani, dar învaţă-l doar TACI, STAI şi VINO;
6. Fă-i un mediu cât mai plăcut, smulgând plantele din jurul cuştii;
7. O dată pe săptămână, dă-i un os să-şi cureţe dinţii;
8. Dacă îl hrăneşti cu mâncare specială, pune-i apă multă la dispoziţie sau înmoaie mâncarea specială în lapte;
9. Mai bine îl hrăneşti cu mâncare gătită, carne crudă şi oase;
10. Dacă e mic şi îl ţii în casă, fă-i un colţ numai al lui, în care să fie o jucărie de ros, o pătură, culcuşul lui, castroanele cu apă şi mâncare şi o tavă înăltuţă cu puţin nisip pe fund pentru nevoi;
11. Scoate-l la plimbare cu lesa din două în două zile.
Vrei să ai un prieten? Respectă-l! Mai ales când e vorba de un câine!
Re: Animalul meu
am un caine Bobo matele mi-o fugit si hamsterul e mort )
Biank- Mesaje : 2
Data de înscriere : 13/11/2010
Re: Animalul meu
Am avut un porcusor de guinea pe nume Reva , dar l-am dat ca a facut mama alergie la el
Mario- Mesaje : 4
Data de înscriere : 07/06/2011
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum